Marcinkevičius




Pavasarį į spintas grįžta kombinezonai: kokius rinktis ir kaip vilkėti?

 

Kombinezonas – drabužis, kurį galima vilkėti ir kasdien, ir norint atrodyti puošniai. Šį pavasarį jis vėl turėtų atkeliauti į kiekvieno stileivos spintą, o itin madingi džinsiniai kombinezonai, kuriuos galima derinti prie trumparankovių marškinėlių, klasikinių marškinių ir švarkų, sportinių batelių ir net aukštakulnių. Beje, išbandyti kasdieniame garderobe priderinti tokį drabužį gali ir vyrai.

 

Džinsiniai kombinezonai

Be abejonės, vieni populiariausių kombinezonų – džinsiniai. Juos šį sezoną galima rinktis įvairiausių spalvų – klasikinius mėlynus, juodus, baltus ar ryškesnius, puoštus įvairiomis detalėmis ar plėšytus. Prie mėlyno džinso kombinezono puikiai derės balta spalva – po juo galima vilktis klasikinius baltus marškinius, golfus ar trumparankovius marškinėlius, puošnias palaidines. Šie drabužiai puikiai dėrės ir prie juodo džinso kombinezono, tačiau vilkint tokį galima daugiau pažaisti spalvomis ir raštais.

Prie džinsinių kombinezonų taip pat puikiai tiks paltai, trumpos pūkinės, odinės striukės, dygsniuota striukė taip pat švarkai, madingos pintos rankinės. Be to, šį sezoną itin madinga derinti vieno audinio drabužius, todėl džinsinis kombinezonas puikiai tiks prie masyvaus džinsino švarko.

Renkantis avalynę galima savęs neriboti – pritaikius derančius drabužius, laisvalaikiu kombinezoną galima dėvėti prie sportbačių, o norint labiau pasipuošti – prie basučių ar aukštakulnių.

Atšilus orams madingi ir trumpi džinsiniai kombinezonai, kurių apatinė dalis nuo juosmens – šortai arba trumpas sijonas. Tokie kombinezono variantai puikiai tiks laisvalaikiui ir laikui gamtoje.

Ant aukštosios mados podiumų džinsinius kombinezonus velkasi ir vyrai, juos jau pamėgo ir užsienio pramogų pasaulio garsenybės.

Puošnūs kombinezonai

Jei svarstote, kokį drabužį rinktis artėjančiam vakarėliui, nebūtinai jūsų vienintelė išeitis – suknelė. Ne mažiau įspūdingai atrodyti galima apsivilkus ir puošnų kombinezoną. Vakarėliui puikiai tiks ir balto džinso kombinezonas, priderintas prie tvirtesnio audinio šviesios palaidinės ar šilkinių marškinių, o įvaizdį užbaigs ryškūs aukštakulniai ir delninė.

Dar vienas variantas – laisvesnio audinio kombinezonas platėjančiomis kelnėmis, puoštas detalėmis – kaspinais, blizgučiais, į madą sugrįžusiais raukiniais.

Odiniai kombinezonai

Ypatinga proga itin puošniai galima atrodyti pasirinkus odinį kombinezoną. Jis puikiai dėrės su klasikiniais marškiniais ar šilko palaidine, skarelėmis ir švarkais. Prie tokio įvaizdžio galima priderinti ryškiasplavį paltą ir aukštakulnius, klasikines rankines, beretes. Tokiu deriniu renginiuose ne kartą puošėsi amerikiečių verslininkė, stiliaus ikona Olivia Palermo ir modelis Olivia Culpo.

Margi kombinezonai

Įvairių raštų ir spalvų kombinezonai – mėgstantiems eksperimentuoti su savo stiliumi. Šį pavasarį ir vasarą vėl madinga derinti skirtingus raštus. Pavyzdžiui, pasirinkus dryžuotą kombinezoną, prie jo derės languoti ar taškuoti marškinėliai, masyvūs sportbačiai ir aksesuarai.

Pavasarį galite paieškoti ir gyvūnų raštais margintų kombinezonų – tokie raštai šį zezoną vis dar madingi. Jei nemėgstate raštų, galite rinktis ryškių neoninių spalvų kombinezonus.

Lrt.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode