Marcinkevičius




Moteriškos kuprinės: 3 patarimai kaip išsirinkti?

 

Priimtina manyti, kad rankinės yra vienas iš pagrindinių moters stiliaus akcentų. Toks požiūris moteriškas kuprines nustumia į antraeilį vaidmenį. Vis dėlto, pastaruoju metu gatvėse galime pamatyti vis daugiau merginų, kurios vietoje rankinės nešasi persimetę per petį dailią kuprinę. Faktas, kad moteriškos kuprinės įvaizdžiui suteikia visai kitus atspalvius, tad jų vengti tikrai nederėtų. Nemaža dalis dizainerių netgi teigia, jog kuprinės ir rankinukai kartu puikiai sugyvena vienoje moters spintoje. Kokio tipo moterišką kuprinę išsirinkti? – į šį klausimą pamėginsime atsakyti, pateikdami 3 pagrindinius kriterijus, kuriuos derėtų apsvarstyti prieš perkant naują kuprinę.

1. Moteriškos kuprinės paskirtis

Iš pažiūros šis klausimas gali pasirodyti elementarus. Juk viena ir vienintelė kuprinės paskirtis yra pernešti daiktus iš vienos vietos į kitą. Tačiau, viskas yra kiek sudėtingiau. Nors kiekviena kuprine savyje ir išlaiko šią funkciją kaip vieną pagrindinių, egzistuoja skirtingų paskirčių kuprinės: kelioninės, mokyklinės, sportinės ir t. t. Kiekviena šių tipų kuprinė turi savo specifiką, pvz.: kelioninės kuprinės būna talpios, neperšlampamos, itin patvarios, griozdiško dizaino – tikrai netinkančios pasivaikščiojimui po Paryžiaus parkus. Tuo tarpu miesto kuprinės būna įvairių stilių, labiau pritaikytos estetikai, įvaizdžio formavimui, dažnai odinės. Dėl šios priežasties, kiekviena moteris turėtų apgalvoti kokiam tikslui jai kuprinė reikalinga. Apsvarstę šį motyvą, Jūs susiaurinsite paieškų spektrą ir galėsite pasinerti tik į tas prekes, kurios geriausiai atitinka Jūsų išsikeltus lūkesčius.

2. Moteriškos kuprinės kaina

Moteriškų kuprinių kaina gali svyruoti. Viskas priklauso nuo Jūsų poreikių. Internetinėse parduotuvės Jūs rasite platų firminių kuprinių pasirinkimą: „nike“, „david jones“, „adidas“, „converse“ ir t. t. Vienų prekinių ženklų moteriškos kuprinės brangesnės, kitų pigesnės. Kaina taipogi gali skirtis nuo modelio tipo, medžiagų ir pan. Visgi, jeigu kuprinę norėtumėte įsigyti pigiau, rekomenduojame pasidairyti įvairių išpardavimų. Neretu atveju perkant internetu, norimas prekes galima įsigyti pigiai, kadangi dažnai taikomos akcijos.

3. Moteriškos kuprinės-rankinės – verta apsvarstyti?

Jeigu esate rankinių fanė, Jums tikrai patiks kuprinės-rankinės. Šio pobūdžio kuprinės pritaikytos tiek nešimui nugara, tiek ranka. Jos išsiskiria savo patogumu ir dažnu atveju yra talpesnės nei tradiciniai rankinukai. Šios kuprinės-rankinės turi unikalų dizainą, todėl be jokios abejonės padės Jums išsiskirti iš minios. Kuprinės-rankinės gali būti įvairių spalvų: mėlynos, raudonos, geltonos, juodos, pilkos, baltos, žalios ir t. t. Prieš perkant naują moterišką kuprinę, būtinai apsvarstykite ir šį pasirinkimą!

Parengta pagal diavolesa.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode