Marcinkevičius




Virtuvės baldai: gaminti ar pirkti?

 

Nesuklysime pasakę, jog svarbiausias vieta namuose – virtuvė. Joje šeima prie pusryčių stalo sutinką naują dieną, o vakarienaudami ją palydi. Dažnai netikėtai užklydusį svečią mieliau pavaišiname kavos puodeliu prie virtuvės stalo, o ne svetainėje. Apie tai, jog šeimininkė joje jaučiasi kaip namų valdovė, nė sakyti nereikia. Todėl virtuvės interjero kūrimas yra vienas svarbiausių namų planavimo sprendimų. Tad ką verta žinoti apie virtuvės baldus ir jų gamybą?

Virtuvės baldai: gamyba – tokius žodžius suvedus internetinėje paieškoje, išvysite daug įmonių, siūlančių savo paslaugas, internetinių puslapių nuorodų. Jeigu dar abejojate ar virtuvės baldus pirkti jau pagamintus ar juos užsakyti gaminti, pateiksime pagrindinius „baldų pagal užsakymą“ privalumus:

¤     Vienetinis, individualus dizainas;

¤     Didelis medžiagų pasirinkimas: fanera, faneruota plokštė, natūrali mediena, stiklas, plastikas ir kt.

¤     Funkcionalumas ir ekonomiškumas: maksimaliai naudingai išnaudotas plotas.

Dažnai tokie baldai būna pigesni už standartinius, nes pasitelkiami įvairūs konstrukciniai sprendimai, kurie leidžia vienas medžiagas pakeisti kitomis ir tokiu būdų sutaupyti. Sakykim spintelių korpusas gali būti pagamintas iš pigesnės medžiagos, nes matomas tik fasadas.

Neretai klientai prašo suprojektuoti baldus vienoje įmonėje, o gaminti užsako kitoje. Tai dažnai nepasiteisina. Atlikę visus darbus nuo A iki Z vienoje baldų gamybos įmonėje, Jūs ne tik įgysite privilegiją pasinaudoti tam tikromis nuolaidomis. Verta žinoti, jog tik tie specialistai, kurie suprojektavo Jūsų vizijoje ,matomą virtuvę, galės maksimaliai ją realizuoti ir tikrovėje. Tad ieškodami  organizacijos, kurios pagrindinė veikla – virtuvės baldai: gamyba, pasidomėkite jos teikiamų paslaugų spektru. Labai svarbu ne tik pačių baldų gamyba, bet ir konsultacijos visais su tuo susijusiais klausimais, interjero dizaino ir stiliaus pasiūlymai, pagalba planuojant technikos išdėstymą, papildomų elementų projektavimas, baldų montavimas ir garantinis aptarnavimas.

Profesionalūs baldų gamintojai net ir itin nestandartiniams gaminiams ras racionalius sprendimus. Maksimaliai išnaudos patalpos erdvę ir patars, kur galima sutaupyti ir kur vertėtų investuoti daugiau. Statistiniai duomenys rodo, jog virtuvė pertvarkoma ne dažniau nei kas 10-15 metų. Todėl neverta baimintis didesnių investicijų. Jos atsipirks greičiau, nei sumąstysite keisti virtuvės interjerą.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode