Marcinkevičius




Ištvanas Kvik ir SARE ROMA Mažeikiuose surengs įspūdingą pasirodymą

sareGera žinia visiems Mažeikių gyventojams ir svečiams – jau balandžio 19 d. į Mažeikius atvyksta Ištvan Kvik ir SARE ROMA kolektyvas, kurie ketina surengti įspūdingą koncertą. Nepraleiskite, nes tai bus kupinas dainų, šokių, efektų ir geros nuotaikos vakaras.

SARE ROMA koncertas – tai spalvingas, ugnį kaitinantis spektaklis su išskirtiniais kostiumais, specialiaisiais šviesos ir garso efektais. Grupė atvažiuoja su programa, kurią kūrė visa komanda profesionalų. „Kiekvieną kartą po koncertų girdime, kad žmonės tokio reginio nepamiršta dar ilgai, o pamatę kartą, mielai perka bilietus kaip dovaną savo artimiesiems ar draugams. Bent kartą pamatyti SARE ROMA pasirodymą tiems, kurie mėgsta kokybiškus scenos pasirodymus – būtina“, - sako SARE ROMA lyderis I.Kvik. O jau balandžio 19 d. Mažeikių kultūros centre šį reginį galės pamatyti visi norintys. Bilietai – jau prekyboje.

SARE ROMA komanda koncertui ruošiasi ne tik kruopščiai kurdama atlikėjams ne tik skirtingus kostiumų komplektus, bet ir daug įvairių dekoracijų, netradicinių sprendimų scenoje. „O viską vainikuos – Jūsų, mieli žiūrovai, šiluma ir aplodismentai. Ne kartą įrodėte, kad iš plačios romiškos širdies atliekamos dainos nepalieka abejingų, o aistringa ir virtuoziškai atlikta muzika užburia ir padovanoja pačius geriausius jausmus ir emocijas“, - sako I.Kvik.

Scenoje išvysite SARE ROMA sielą Ištvaną Kvik, jo scenos partneres vokalistes Rožę ir Alioną. Muzikantų grupė: Artūr Sabilo (gitara), Viktoras Krasauskas (mušamieji), Michail Kvik (gitara), Gabriela Sabilo (smuikas). Muzikos ritmus gaudys ir spalvingais šokių judesiais burs SARE ROMA šokėjos Kristina ir Andžela.

Koncerte skambės ir visų mylimi kūriniai „Lietuvaitė“, „Aš turtingas“, „Tie keliai“, ir tradicinės užburiančios romų dainos, ir visiškai nauji, neseniai sukurti kūriniai, pristatyti per romų festivalį 2022 m. rudenį. „Mes atvežame Jums, mieli klausytojai ir žiūrovai, didžiausią dovaną – pačias geriausias emocijas, kurios gydo ir primena, koks gyvenimas yra gražus! Nekantraujame susitikti“, - sako SARE ROMA lyderis I.Kvik.

Įspūdingas Ištvan Kvik ir SARE ROMA koncertas Mažeikiuose - jau balandžio 19 d. Bilietus galite įsigyti kultūros centro kasoje bei Ticketmarket.lt: https://www.ticketmarket.lt/lt/e/renginys/sare-roma-mazeikiu-kulturos-centras-bilietai-20240419

24-05r

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode