RETRO

Aktuali informacija dėl taikomų tarptautinių sankcijų

sankEuropos sąjungai taikant tarptautines sankcijas agresiją Ukrainoje vykdančiai Rusijai ir tai remiančioms šalims, mūsų šalies institucijos vadovaujasi  Lietuvos Respublikos Tarptautinių sankcijų įstatymu. 

Šiuo metu kompetentingos institucijos įgyvendinant tarptautines sankcijas priima sprendimus dėl išimčių ar leidimų netaikyti apribojimų ir įpareigojimų, sprendžia, nurodytų tarptautines sankcijas nustatančiuose teisės aktuose, suteikimo ir atlieka visas tuo tikslu reikalingas procedūras ir pagal kompetencijas teikia reikalingą informaciją. 
Energetikos ministerija užtikrina vienodą tarptautinių sankcijų įgyvendinimo politiką, kai apribojimai susiję su energetikos išteklių importu ir prekių ir technologijų, reikalingų energetikos ir naftos perdirbimo sektoriams, eksportu.

Visą informacija ir paklausimus prašytume siųsti bendruoju EM el. paštu: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..">Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Gautą informaciją vertinsime ir atsakysime pagal įstatymuose nustatytus terminus.

Lietuvos Respublikos Tarptautinių sankcijų įstatymas:  https://www.e-tar.lt/portal/lt/legalAct/TAR.F707D11C62FE/asr

Energetikos ministerijos nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode