Sprogimas

Idėjos, ką padovanoti vaikui trečiojo gimtadienio proga

Ne paslaptis, jog kartais sugalvoti, ką būtų galima padovanoti dar visai mažam vaikui gali būti išties nelengva užduotis. Tačiau atsižvelgus į vaiko pomėgius ar būdą, išrinkti jam geriausiai tinkančią dovaną – tikrai įmanoma. Na, o kad būtų dar lengviau, šiame straipsnyje pateiksime keletą dovanų idėjų. 

Knyga

3 metų amžius yra pats tas laikas, kuomet galite pradėti vaiką pratinti prie knygų ir skaitymo. Visgi, reikėtų turėti omenyje, jog norint tokio amžiaus vaiką sudominti, reikėtų paieškoti knygų, kurios būtų su įdomiais paveikslėliais, aplikacijomis, lipdukais ar kitais priedais. Taip pat, dovanodami knygą, nusiteikite, jog turėsite skirti laiko jos skaitymui kartu su vaiku – tokia veikla labai suartins. 

Elektromobilis vaikams 

Kuo toliau, tuo labiau populiarėjanti transporto priemonė vaikams – vaikiškas elektromobilis. Jis yra puikus būdas, norint paskatinti vaiką daugiau laiko praleisti lauke. 3 metų mažylis dažnai jau pats gali valdyti tokį elektromobilį, kas bus itin patogu tėvams ar kitiems artimiems žmonėms, lydintiems jį. Jei susidomėjote, vieną tokių vaikiškų transporto priemonių galite įsigyti šioje nuorodoje - https://imuperku.lt/vaiku-prekes/elektromobiliai-vaikams/

Žaidimų aikštelė

Jei turite nuosavą kiemą ar sodą, pagalvokite apie galimybę vaikui įrengti žaidimų aikštelę. Priklausomai nuo jūsų įgūdžių bei norų, žaidimų aikštelės namelį galite pastatyti patys arba pirkti jau paruoštus tokios aikštelės elementus: čiuožyklą, supynes ar tą patį žaidimų namelį. Pasirinkimas – išties platus, todėl tikrai kiekvienas galės įrengti savo vaikui labiausiai patiksiančią aikštelę. 

Lavinamieji žaislai

Ne paslaptis, jog tokio amžiaus vaikams taip pat labai svarbu lavinti motoriką, problemų sprendimą, kūrybiškumą ir kitus panašius įgūdžius, todėl puiki dovana jam gali būti lavinamieji žaislai. Jiems priskiriami įvairūs konstruktoriai, stambesnės dėlionės, magnetiniai žaislai, formelių rūšiuokliai ir taip toliau. Pagal tai, kokį vaiko įgūdį norėtumėte lavinti, reikėtų rinktis ir žaislą. 

22-78

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode