Sprogimas

Ilgąjį Joninių savaitgalį stiprinamos policijos pajėgos

pajegosIlgąjį Joninių savaitgalį dirbs gausesnės policijos pajėgos – jos užtikrins viešąją tvarką masiniuose renginiuose, organizuos reidus neblaiviems ir viršijantiems greitį vairuotojams išaiškinti.

„Ilgąjį savaitgalį visoje šalyje visą parą vyks sustiprinta vairuotojų blaivumo ir apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų ir greičio kontrolė“, – skelbia Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Nuo savaitės vidurio kelių policija atidžiau stebi eismo dalyvius ir sieks išaiškinti šiurkščius ir pavojų saugiam eismui keliančius Kelių eismo taisyklių pažeidimus. 

Pasak policijos, parinktų prevencinių priemonių tikslas – užtikrinti, kad eisme nedalyvautų nuo alkoholio ar kitų psichiką veikiančių medžiagų apsvaigę asmenys, užkardyti pavojingą ar chuliganišką vairavimą švenčių dienomis, kai padidėja eismas visoje šalyje.

„Iki soties pasimėgaukite Rasų šventės apeigomis, burtais atsakingai ir saugiai keliaudami, nevartodami alkoholio. Tai viena iš svarbiausių policijos pareigūnų rekomendacijų visiems eismo dalyviams“, – sako policija.

Ji taip pat ragina nepamiršti užsisegti saugos diržų keliaujant automobiliu, kelyje vengti bet kokių su vairavimu nesusijusių veiksmų: nevalgyti, neskambinti mobiliojo ryšio priemone nesinaudojant laisvų rankų įranga ir kt.

Per dvi Joninių dienas pernai šalies keliuose įvyko 20 avarijų, buvo sužeisti 22 žmonės.

BNS nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode